Mijn missie is…

“om zoveel mogelijk kinderen en hun ouders, te inspireren en te stimuleren om te leven vanuit een gevoel van vertrouwen en ontspanning. Hun hart te volgen en hun eigen plek in te nemen. Met ruimte en erkenning voor het moeilijke én met veel vriendelijke aandacht voor alles wat er goed gaat. Bij de ander, maar vooral ook bij zichzelf! “

Mijn naam is Annette Hoek

Ik ben geboren en nog steeds woonachtig in Haarlem. Zo fijn om in mijn eigen fijne stad en in mijn buurt kan werken. Op scholen, bij ouders en kinderen thuis en in de sfeervolle studio De Droomfabriek, waar ik al weer heel wat jaren mijn praktijk heb.

Het is ook die plek, waar in ik 2007 binnenwandelde uit nieuwsgierigheid en die mij de inspiratie gaf om voor mijzelf te beginnen. Mijn hart maakte een jubeltje, waardoor ik voelde en wist: dit moet ik doen! Het was reuze spannend, maar het was een van de beste beslissingen ooit!

In al die jaren…

is Kinderkracht heel organisch gegroeid tot de praktijk die het nu is. Kinderkracht voelt als mijn eigen leuke winkeltje, waar kinderen, ouders, leerkrachten en andere professionals welkom zijn voor inspiratie, begeleiding, training, coaching en advies. Om meer te leren over zichzelf van binnen en van buiten, bij allerlei vragen over omgaan met jezelf en de ander, over je fijn voelen thuis en op school. Ja, en wie weet ook om de eigen jubeltjes in je hart te ontdekken en te volgen.

Wat ben ik trots en blij dat die leuke winkel, nu eindelijk ook een mooie etalage heeft. Dus kijk gerust rond, ga lekker zitten, laat je inspireren en laat het mij vooral weten als ik iets voor je kan betekenen. Je bent van harte welkom bij Kinderkracht!

Ik ben dol op vragen

Om ze te bedenken, om ze te stellen, of om ze te beantwoorden.

Ben ik even blij dat ik dit werk doe!

Een van mijn lievelingsvragen is “waar hou je van?” En die stel ik niet alleen aan de kinderen waar mee ik werk, maar ook aan mijzelf. Zo maak ik regelmatig lijstjes (of woordspinnen, ik ben dol op tekenen, dan begrijp ik alles beter) van alle dingen waar ik van hou. Het geeft mij een goed gevoel en het helpt mij om nóg vaker die dingen te doen die mij blij maken!